Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Понеділок, 7 лютого 2022, 13:33

Майже 95% тергромад Львівщини утворили служби у справах дітей

Львівщина

Станом на третій квартал 2021 року на Львівщині утворили служби у справах дітей у 94,5% тергромад області.

Про це йдеться у Результатах моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних, Київської міської державної адміністрації за ІІІ квартал 2021 року, які підготував Секретаріат Кабінету Міністрів України.

Станом на третій квартал 2021 року у Львівській області міські, сільські чи селищні ради утворили служби у справах дітей у 94,5% територіальних громад області. Відповідно у третьому кварталі минулого року у чотирьох тергромадах Львівщини не утворили служб у справах дітей.

Зазначимо, темп приросту у третьому кварталі 2021 року до другого кварталу 2021 року становить 0,2778. За цим показником Львівщина опинилася на 16 місці серед областей України.

Нагадаємо, станом на червень минулого року у 26 громадах області ще не створили служби у справах дітей, які, згідно із законом, мали запрацювати до 1 липня.

Додамо, до 1 липня 2021 року у територіальних громадах мали створити відповідні підрозділи, які б забезпечували облік дітей, що опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування, вносили відомості до Єдиного електронного банку даних про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.