Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 8 лютого 2022, 12:38

Кожен вакцинований пенсіонер отримає від Зеленського гречаний смартфон

Володимир Зеленський

Вакциновані українці старше 60 років отримають від держави безоплатний смартфон та пільговий тариф.

Про це повідомило РБК-Україна.

Сьогодні, 8 лютого, під час Дія.Сміту президент України Володимир Зеленський заявив, що навесні вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний якісний сучасний смартфон. Також вони отримають пільговий тариф.

За словами Зеленського, не у всіх є смартфон і не всі вміють користуватися інтернетом.

"Два роки тому ми запустили курси цифрової грамотності для людей похилого віку, а навесні запускаємо нову велику державну програму. Всі охочі вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний якісний сучасний смартфон і пільговий тариф" − повідомив Зеленський.

Нагадаємо, 19 грудня 2021 року стартувала програма "єПідтримка". Тисячу гривень від держави може отримати кожен, хто пройде повний курс вакцинації від коронавірусу.

Пізніше стало відомо, що цю тисячу гривень не видаватимуть готівкою, гроші нараховуватимуть через додаток "Дія" як сертифікат, використати який можна на подорожі, книги, культурно-спортивні заходи.

Додамо, з 24 січня вакциновані українці від 60 років можуть на "тисячу Зеленського" придбати ліки.

Також Володимир Зеленський запропонував розширити отримання тисячі за вакцинацію на виплату комунальних послуг для людей, старше 60 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.