Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Середа, 9 лютого 2022, 15:25

Львівські пасажири самостійно відкриватимуть двері у трамваях для економії опалення

трамвай

З 14 лютого у львівських трамваях пасажири самостійно відкриватимуть двері вагонів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 14 лютого й до 31 березня у Львові триватиме тестування режиму персоналізованого відкривання-закривання дверей "Збережемо тепло разом".

За інформацією ЛКП "Львівелектротранс", режим впроваджують для забезпечення економії витрат на опалення салонів трамвайних вагонів КТ4-D і марки "Електрон" у холодний період.

Пасажири зможуть самостійно відкривати двері у трамваях постійно, окрім годин пік в будні дні (з 7:00 по 10:00 та з 16:00 по 20:00), а також ситуативно, зважаючи на наявність пасажирів на зупинках.

Зазначимо, опалення у салонах трамваїв та тролейбусів вмикає водій під час зниження температури довкілля до -2 градусів і нижче.

"Усі водії ознайомлені з цим наказом, додатково проводять контрольні перевірки щодо його дотримання" – зазначили у ЛКП "Львівелектротранс".

Зазначимо, у травні 2021 року правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо можливих порушень під час проведення закупівлі електроенергії для ЛКП "Львівелектротранс" на понад 3,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.