Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ямковий ремонт

Четвер, 10 лютого 2022, 12:28

У Львові стартували роботи із ліквідації ям на дорогах

ямковий ремонт

За сприятливих погодних умов комунальники планують ліквідувати гостроаварійну ямковість на вулицях міста протягом трьох тижнів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександра Одинця, роботи тривають у всіх районах міста і, за сприятливих погодних умов, протягом трьох тижні вдалося б усунути всі критичні вибоїни на дорогах.

"Сьогодні погодні умови дозволяють проводити ліквідацію гостроаварійних ям на дорогах міста. До роботи залучаємо чеську машину, яка розігріває асфальт і дозволяє проводити ліквідацію ям навіть при мінусовій температурі. Також ЛКП "ШРП Залізничного району" придбало машину, яка обладнана відповідними нагрівачами, які прогрівають місця робіт, що сприяє кращій якості" – наголосив Одинець.

З початку цього року комунальники ліквідували ямковість та провели поточний ремонт на площі у 4150 м² – у Львові і приєднаних громадах. На це витратили близько 5,7 млн грн.

"Основним каталізатором вибоїн є часте замерзання-розмерзання. Внаслідок таких кліматичних умов і утворюється досить багато пошкоджень на дорожньому полотні. Відтак наше завдання зараз – ліквідувати ці вибоїни. В умовах, коли є мінусова температура, ми, на жаль, не можемо організувати масштабні роботи, і тоді працюємо виключно холодним асфальтобетоном. А вже з настанням сприятливих погодних умов приступимо до проведення якісного поточного ремонту дорожнього покриття. Очевидно, що до масштабних робіт зможемо приступити лише з середини березня" – додав Олександр Одинець.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року Львівська міськрада замовила реконструкцію частини вул. Шевченка за 37 млн грн та частини вул. Стрийської за 10 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.