Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Конфіскація машини

Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Четвер, 10 лютого 2022, 15:39

Рейсовий автобус Львів-Буськ-Соколівка конфіскували на АС-2 через борги власника

Конфіскація машини

Автобус сполученням Львів – Буськ – Соколівка конфіскували на автовокзалі "Північний" через борг власника у розмірі близько 60 тисяч гривень.

Про це повідомило у Фейсбук Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові.

На автостанції, що на вул. Богдана Хмельницького у Львові, виявили транспортний засіб, який виконував перевезення пасажирів, проте зареєстрований на боржника. Йдеться про автобус, що здійснював рейс з обласного центру у Золочівський район, сполученням Львів – Буськ – Соколівка. Борг власника якого становить близько 60 тисяч гривень.

Якщо авто знаходять, то передають інформацію патрульній поліції або виконавець самостійно розшукує його, оскільки бачить, де машина була найчастіше. Тоді виконавець приїжджає на місце і зобов’язаний звернутися в поліцію. Вона приїжджає, проводиться опис майна і автомобіль передають на евакуатор Львівської філії ДП "Сетам".

"Сьогодні Шевченківським відділом державної виконавчої служби виявлено транспортний засіб, який здійснює транспортні перевезення і зареєстрований на боржника, який має борг у сумі близько 60 тис. грн! Процедура проста, два телефонні дзвінки - поліція і евакуатор в дорозі!" – йдеться у повідомлені.

Після конфіскації автобус йде на реалізацію через торговий майданчик ДП "Сетам", і там близько місяця будуть торги. Протягом цього місяця власник автомобіля ще має змогу сплатити борг, і тоді транспортний засіб йому повернуть. Якщо ж аукціон відбудеться до того часу, коли погасять борг, то автомобіль реалізовують, а суму, яка підлягає погашенню, повернуть стягувачу. Якщо частина від суми залишається, то її віддадуть боржнику. 

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.