Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 11 лютого 2022, 13:36

У Львові з наступного тижня відновлюють очне навчання у школах

школа у Львові

Львівська міськрада дозволила директорам шкіл самостійно обирати режим навчання для учнів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 11 лютого, міська комісія з ТЕБ і НС з 14 лютого дозволила директорам шкіл самостійно обирати режим навчання для учнів 1-11 класів. 

"З 14 лютого рішення щодо форми навчання і початкової, і старшої школи будуть приймати керівники навчальних закладів. Якщо серед учнів якоїсь школи спостерігається великий рівень захворюваності, директори будуть обирати дистанційну форму навчання. Якщо ж ситуація буде сприятливою, учні будуть навчатись наживо.

Таке ж рішення ми прийняли щодо роботи мистецьких шкіл, секцій, гуртків – форму діяльності будуть обирати керівники відповідних установ" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, станом на сьогодні рівень госпіталізацій за останній тиждень трохи знизився – до 29%, і дещо знизилась заповненість дитячих лікарень "Охматдиту" та лікарні на Орлика – до 28 і 40% відповідно. 

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони, а вже з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання.

Також з 1 лютого у місті для проведення масових заходів і роботи розважальних центрів необхідно мати Covid-сертифікат та негативний тест.

Тоді ж 19% водіїв громадського транспорту, а також 13% працівників сфери життєзабезпечення міста мали позтивний тест або підозру на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.