Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вакцинація на Львівщині

П'ятниця, 18 лютого 2022, 10:45

Понад 65% львів'ян повністю вакцинували від Covid-19

вакцинація на Львівщині

Дві дози вакцини отримали 446 тисяч осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 18 лютого, у Львівській ОТГ першою дозою вакцини щепили 471 151 особу, що становить 68,6% від всієї кількості мешканців. Натомість дві дози вакцини отримали 446 334 особи, що становить понад 65% мешканців.

Із ціжї кількості щеплених львів'ян, 3 314 дітей отримали першу дозу вакцини, а 2 677 – обидві дози.

Ревакцинальну дозу отримали 18 747 осіб, додаткову дозу – 85 осіб.

Зазначимо, у Львові щоденно функціонують стаціонарні й тимчасові пункти вакцинації, де вакцинують дорослих та дітей, віком від 12 років.

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання, а з 26 січня у області перевели школи на дистанційне навчання, обмежили пасажирські перевезення і заборонили роботу розважальних закладів.

Також з 31 січня у області заборонили невакцинованим відвідувати ресторани, розважальні заклади та проводити масові заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.