Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 лютого 2022, 15:35

Поблизу проспекту Чорновола зведуть нову 3-поверхову будівлю з школою вивчення іноземної мови

візуалізація

Виконокм дозволив збудувати на вул. Вербовій, 50 триповерховий житловий будинок з приміщенням для школи вивчення іноземної мови.

Сьогодні, 18 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Юрієм Нагачевським зблокованого багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Вербовій, 50 у Львові.

Новий житловий будинок збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,0340 га, що перебуває у приватній власності та передбачена для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно із містобудівною документацією, нова будівля матиме три поверхи, її висота становитиме 14,35 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 38%, а площа – 126,26 м².

Загальна кількість квартир у будинку – 2, а кількість паркомісць – 3. Площа мощення становитиме 79,18 м², а озеленення – 134,56 м². 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, тут змінився замовник будівництва – з Назарія Палюха на Юрія Нагачевського.

"Йде мова про будівлю, яка знаходиться поруч з малоповерховою забудовою, близько до проспекту Чорновола. Пропонується комбінована функція: з одної сторони – житлові квартири, з іншої сторони – громадське приміщення, яке пропонується використати для школи іноземної мови" – пояснив Коломєйцев.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть житловий будинок, належать до зони Г-2 - торгово-ділові зони місцевого значення, відповідно до плану зонування території Шевченківського району Львова.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Юрій Нагачевський з 2016 року володіє двома львівськими фірмами ТзОВ "ТН Груп" та ТОВ "ТТН" (оброблення металів та нанесення покриття на метали).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.