Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Гнатюка, 20-22

П'ятниця, 18 лютого 2022, 14:15

Видавництво радника Садового зголосилося проінвестувати створення книгарні на Гнатюка

вул. Гнатюка, 20-22

Компанія позаштатного радника мера Львова Андрія Садового Остапа Процика бере участь в інвестиційному конкурсі зі створення книгарні на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22.

Видавництво "Човен" бере участь в інвестиційному конкурсі зі створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Видавництво львівського медіафоруму" (ТМ "Човен") зареєстроване у 2017 році у Львові. Основний вид діяльності − видання книг. Директором є Марія Струк. Власниками компанії є Ігор Балинський та Остап Процик.

Як йдеться на сайті Львівської міської ради, Остап Процик є позаштатним радником голови Львівської міської ради Андрія Садового. У 2006-2010 рр. Процик керував управлінням інформаційної політики і зовнішніх відносин Львівської міськради. Раніше був директором  ГО "Львівський медіафорум", директором інформаційних проєктів на ТРК "Люкс", директором ЛМГО "Агенція з європейської інтеграції" та журналістом ТРК "Люкс". 

На сайті видавництва "Човен" зазначено, що "видавництво "Човен" створено 2017 року у Львові з ініціативи ГО "Львівський медіафорум". А засновниками ГО "Львівський медіафорум" є Світлана Блінова, Остап Процик та заступник міського голови Львова з економічного розвитку Андрій Москаленко

Нагадаємо, на початку лютого перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що участь в інвестиційному конкурсі із створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22 зголосилися взяти три видавництва: київське видавництво "Дух і Літера", львівські "Видавництво Старого Лева" та "Човен". Переможця конкурсу мають обрати до кінця лютого.

Додамо, наприкінці листопада 2021 року депутати затвердили інвестиційний проєкт, згідно із яким на місці колишніх залізничних кас Львівської залізниці на вул. Гнатюка, 20-22 пропонується створити культурно-мистецький простір – книгарню, яка поєднуватиме простір для читання, презентацій, обговорень, дискусій та коворкінговий майданчик. Приміщення знаходяться на першому поверсі будівлі, їхня площа становить 382,2 м².

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.