Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сокаль

facebook.com

Понеділок, 21 лютого 2022, 11:44

Жителя Сокальщини із гострим інфарктом гвинтокрилом доправили на лікування до Львова

Сокаль

Гелікоптер приземлився на футбольному полі ФСК «Сокіл» у Сокалі. 

У неділю, 20 лютого, команда пілотів Національної поліції України та медиків Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф гвинтокрилом транспортували і Сокаля до Львова 55-річного чоловіка, у якого стався гострий інфаркт міокарда з елевацією ST.

Про це стало відомо на сторінці Львівського Обласного Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф та Сокальської міської ради у Facebook.

Гелікоптер приземлився на футбольному полі ФСК «Сокіл» у Сокалі, - зазначено у повідомлені. 

"Медична авіація в дії!– Коли людське життя потребує негайного порятунку, з неба спускають вони "янголи" медичної авіації. Гелікоптер зі Львова приземлився у Сокалі, на стадіоні "Сокіл", бригада сокальських медиків оперативно передала пацієнта колегам із медичної авіації і вони миттєвого полетіли до Львова".– написали на офіційній сторінці Сокальської міської ради у Facebook.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.