Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 24 лютого 2022, 14:09

Американські дипломати покинули Львів

Львів

Держдепартамент призупинив консульські операції у Львові. 

CNN з посиланням на американського чиновника, знайомого з цим питанням, повідомило, що наразі в Україні більше немає дипломатичної присутності США.

"Протягом останніх кількох днів американські дипломати проводили ночі в Польщі, а робочі дні – у Львові, на заході України. Але після того, як російський напад на Україну почався в четвер, американські дипломати не повернулися в країну – і немає планів робити це найближчим часом" – сказав чиновник.

Вночі посольство США в Україні оголосило про припинення консульських послуг в Україні, повідомили CNN у Держдепартаменті.  

"24 лютого Держдепартамент призупинив консульські операції у Львові, Україна, які надавались у зв’язку з призупиненням консульських послуг у Посольстві США в Києві 12 лютого", – сказано на сайті посольства.

Нагадаємо, після підписання 21 лютого президентом Російської Федерації Володимиром Путіним указу про визнання ОРДЛО усіх працівників посольства США, які перебували у Львові, вирішили перевести на ночівлю до Польщі через загрозу з боку Росії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.