Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

Четвер, 24 лютого 2022, 16:00

На кордоні з Польщею зафіксували черги у п'яти пунктах пропуску

пункт пропуску з Польщею

Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною, відбувається пожвавлення руху на виїзд з України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 15:00 год у п'яти пунктах пропуску на кордоні з Польщею прикордонники зафіксували збільшення інтенсивності руху.

Зокрема, у пунктах пропуску "Грушів", "Рава-Руська", "Краківець", "Шегині" та "Смільниця" перебувають у черзі від 80 до 230 легковиків.

На кордоні зі Словаччиною біля двох автомобільних пунктів пропуску перебувають приблизно по 70-80 автомобілів, а у п'яти пунктах пропуску з Угорщиною очікують майже 300 автівок.

На виїзд до Румунії у трьох пунктах пропуску очікують своєї черги понад 350 легкових авто.

"Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною, спостерігається збільшення інтенсивності руху через пункти пропуску. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється встановленим порядком, згідно чинного законодавства

Наразі жодних обмежень щодо виїзду громадян України за кордон, за винятком визначених законодавством випадків, немає. Пропускні операції здійснюються ритмічно. Конфліктних ситуацій не виникало" – наголосили у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією, а в Україні ввели воєнний стан.

Також аеропорт Львова скасував всі рейси, а Польща розгортає пункти прийому біженців у Люблінському та Підкарпатському воєводствах – міста Плоцьк, Кельці та Краків задекларували допомогу і підтримку Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.