Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 24 лютого 2022, 16:05

Мобільні оператори надаватимуть українцям зв'язок, навіть за відсутності коштів на рахунках

Львів

Мобільні оператори та "Укртелеком" згодні надавати зв'язок українцям, навіть якщо на їхніх рахунках немає коштів.

Про це повідомило Інтерфакс-Україна.

Мобільні оператори та "Укртелеком" повідомили, що надаватимуть зв'язок українцям, навіть якщо на їхніх рахунках немає коштів.

"Робимо все можливе, щоб усі залишалися на зв'язку навіть із нульовим балансом" − повідомили у пресслужбі "Vodafone Україна".

Натомість в "Укртелекомі" повідомили, що рішення не відключати абонентів за несплату, а також абонентів із нульовим балансом від надання послуг було ухвалено оператором цього ранку.

"У нас наразі понад 50 тис. клієнтів інтернет-послуги в динаміці, кого могло торкнутися відключення за несплату. Але ми вирішили не відключати наших абонентів" − повідомив директор із корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов.

У пресслужбі lifecell також заявили, що готові підтримати своїх абонентів.

"Щоб наші абоненти могли будь-якої миті зв'язатися з рідними та близькими, lifecell нараховує всім своїм користувачам пакет послуг без додаткової плати. Він містить 30 хвилин для дзвінків на будь-які номери в Україні та 5 ГБ мобільного інтернету. Його можна використовувати протягом 30 днів" − прокоментували у пресслужбі оператора.

Станом на 13:35 четверга мобільна мережа оператора працює в штатному режимі. Однак оператор попереджає, що в умовах, коли мільйони людей одночасно здійснюють дзвінки, іноді з'єднання може відбуватися не з першого разу.

У "Київстарі" працюють над варіантами вирішення цієї ситуації, найближчим часом буде комунікація з цього питання.

Нагадаємо, Львівська ОДА звернулася до провайдерів телекомунікаційних послуг, щоб забезпечити якісну комунікацію з громадянами через інтернет.

Зазначимо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька.

В Україні ввели воєнний стан, розірвали всі дипломатичні відносини з Росією а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Мешканців Львівщини попереджають про диверсантів у військовій формі з червоною пов'язкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.