Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Субота, 26 лютого 2022, 10:00

У Львові зменшили кількість громадського транспорту, комунальні та аварійні служби працюють

львівські маршрутки

Станом на ранок у місті всі комунальні та аварійні служби продовжують працювати, однак кількість громадського транспорту зменшили.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 9:30 год ранку 26 лютого кількість громадського транспорту у Львові зменшили через зниження кількості пасажирів, а всі комунальні та аварійні служби міста продовжують працювати у штатному режимі.

"Світло, вода, газ до будинків подається без перебоїв. Працівники районних адміністрацій Львова продовжують знищувати підозрілі мітки на вулицях. Ще з учора Львові та області встановлюють блокпости. Вони стоятимуть на в’їздах та виїздах до Львівської об’єднаної громади. Там перевірятимуть людей, які в'їжджатимуть на територію міста. Блокпости встановлюють спільно з поліцією та територіальною обороною, щоб зберігати безпеку у Львові" – написав Садовий.

Зазначимо, 25 лютого на території Львівської області ввели комендантську годину.

Додамо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.