Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Приватбанк

Неділя, 27 лютого 2022, 11:43

Приватбанк запустив кредитні канікули для бізнесу

Приватбанк

Через війну Приватбанк оголосив кредитні канікули для підприємців з 1 березня до 1 червня.

Про це повідомляють у пресслужбі банку.

"Задля підтримки українського бізнесу та підприємців в умовах воєнного стану, ПриватБанк оголосив з 1 березня до 1 червня 2022 року кредитні канікули всім бізнес-клієнтам, за договорами, за якими не було прострочення або строк прострочення становить не більше 90 діб", – йдеться у повідомлення ПриватБанку.

Єдине виключення, на яке не будуть поширюватися кредитні канікули – кредити під заставу депозитів.

"За кредитами "КУБ без застави", "Інвестиційний кредит", "КУБ заставний", "Бізнес іпотека", "Кредит на ОС", "Лізинг", "Відновлювана кредитна лінія", "Агросезон" банк переносить всі платежі ("тіло", відсотки та комісії) на 01.06.2022, прострочення не формуватиметься", – уточнили у банку.

Також банк дозволив користуватися кредитним лімітом у межах суми боргу, встановленого на 24 лютого. Детальні умови того, як працюватимуть кредитні канікули для бізнесу банк пропонує уточнити на своєму офіційному сайті.

Зазначимо, в Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.