Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

Понеділок, 28 лютого 2022, 09:58

Українські військові знищили більше п'яти тисяч російських окупантів

ЗСУ

Станом на сьогодні втрати особового складу РФ орієнтовно складають орієнтовно 5300 осіб.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 06:00 год 28 лютого, з початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України, втрати російських складають орієнтовно 5300 осіб.

"Сумарні орієнтовні втрати ворога з 24.02 по 28.02 станом на 6.00 год: літаки – 29, гелікоптери – 29, танки – 191, бойові броньовані машини – 816, гармат – 74, ЗРК БУК – 1, град – 21, автомобільна техніка – 291, цистерни – 60, БпЛА ОТР – 3, кораблі/катери – 2, засоби ППО – 5, особовий склад орієнтовно – 5300 (уточнюється)" – написала Маляр.

За її словами, інформація може уточнюватись, оскільки ії складно отримувати після бою.

"Інформацію ми можемо отримати лише по завершенню бою, а бої бувають вкрай тривалі у часі. Надходження даних може відбутись наступного дня, а іноді і через день. Крім того, якщо бій тривав вночі, і розпочався в одну календарну дату, а завершився в іншу, то доволі складно відділити у яку саме добу стались ті чи інші втрати" – додала Маляр.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.