Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

додаток "Дія"

chesno.ck.ua

Понеділок, 28 лютого 2022, 10:14

Переказати кошти на українську армію можна в Дії

додаток "Дія"

Користувачам додатку "Дія" доступна функція грошових переказів для допомоги українській армії.

Про це повідомили на офіційній сторінці застосунку в соцмережі.

Щоб скористатися новою функцією, користувачів просять оновити додаток та авторизуватися. В розділі "Документи" перейти за посиланням "Допомогти армії". На цій сторінці обрати суму, яку хочете пожертвувати та реквізити картки, після чого натиснути "сплатити".

"Усі донати підуть у фонд допомоги армії "Повернись живим". За кошти, які ви надіслали, наші військові отримають сучасне обладнання та ліки. Підтримуємо українських бійців та віримо в перемогу України", – зазначили розробники Дії.

Нагадаємо, програму "єПідтримка" з виплати однієї тисячі гривень через додаток "Дія", українцям, які пройшли повний курс вакцинації проти Covid-19, поширили на потреби ЗСУ, на рахунки благодійного фонду "Повернись живим".

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.