Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівка

Понеділок, 28 лютого 2022, 10:32

Львівщина прийняла більше 50 вантажівок з гуманітарною допомогою

вантажівка

У області організували гуманітарні коридори щодо прийняття вантажів, за вчора прийняли 50 вантажівок.

Про це сьогодні, 28 лютого, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВДА Максим Козицький.

"Організовано гуманітарні коридори щодо прийняття вантажів. За вчорашній вечір прийнято більше 50 фур з гуманітарною допомогою. За вчорашній день через кодони на території Львівської області пройшло більше 54 тисяч людей. На даний момент 38 тисяч людей розселено, 8 тисяч – у комунальні та державні заклади, більше 30 тисяч – у приватний сектор" – наголосив Козицький.

За його словами, є брак складських приміщень, область очікує більше гуманітарної допомоги, а також потрібні додаткові вантажівки.

Нагадаємо, через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України. 

Польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму, а Укрзалізниця призначила низку евакуаційних рейсів з Києва до Львова та на захід України. 

Станом на 27 лютого понад 100 тисяч українців за останні три дні потрапили до Польщі через пункти пропуску Львівської області. А найближчим часом перетнути кордон пішки можна буде у пунктах пропуску "Нижанковичі − Мальховіце" та "Варяж − Усьмеж".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.