Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стрий

Понеділок, 28 лютого 2022, 10:37

У Стрию збирають допомогу для військових

Стрий

У Народному домі Стрия щодня триває збір необхідних речей для військових.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У Малому залі Народного дому Стрия щодня, без вихідних, відбувається збір необхідних речей для потреб армії, серед яких: коробки, продукти з довгим терміном зберігання, вода, засоби гігієни, медикаменти.

Як розповіла координаторка волонтерів Ірина Яцків, підприємці та інші мешканці міста приносять необхідні речі у Народний дім починаючи з 9:00. Деякі з них одразу там вступають до тероборони.

Щодня на чергуванні в Народному домі знаходяться представники тероборони міста, які слідкують за правопорядком. А на вулиці, на якій розташований Народний дім Стрия, машини, що привозять допомогу, паркують у три ряди.

Додамо, Ірина Яцків на своїй Фейсбук-сторінці зазначила:

"Стрияни, величезна вдячність кожному, хто долучився до допомоги нашій армії. Понад 50 дзвінків та особистих повідомлень з бажанням допомогти всім, чим можна. Дякую всім, хто надав фінансову допомогу для закупівлі медикаментів та необхідних матеріалів. Дякую тим, хто допомагає з канцтоварами, коробками, павербанками. Обіймаю кожного з вас. Ви неймовірні!!!

Слава Україні! Героям Слава" − написала Яцків.

Зазначимо, у підвалі будівлі Стрийського пласту на вул. Бандери, 13 щодня проводиться плетіння сіток та виготовлення каркасів для них.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.