Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрпошта

Понеділок, 28 лютого 2022, 16:19

Укрпошта на Львівщині працюватиме за графіком

Укрпошта

Відділення Укрпошти працюватимуть на видачу відправлень та грошових переказів, у Львівській області – за стандартним графіком.

Про це повідомила Укрпошта на офіційному сайті.

Відділення Укрпошти у Львівській області прцюватимуть за стандартним графіком.

Відділення працюють на видачу відправлень і грошових переказів. Перекази приймаються та видаються без обмежень (за можливості й великі суми), крім переказів з/до країн-агресорів, та залежно від можливостей інкасації. Також Укрпошта до закінчення бойових дій скасовує плату за зберігання посилок.

Прийом внутрішніх відправлень проводиться виключно у відкритому вигляді. Прийом міжнародних відправлень відновиться згодом.

Додамо, станом на 28 лютого майже всі відділення Укрпошти відновили роботу. За стандартним графіком працюють відділення у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій (лише міста) областях.

За скороченим графіком (до 16.00/17.00/18.00) працюють відділення у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Запорізькій (тільки обласний центр), Хмельницькій та Одеській областях.

Частково працюють відділення в Київській, Миколаївській (в Миколаєві не працюють, в решті міст до 15.00), Херсонській, Харківській (тільки в спокійних районах), Черкаській (в Черкасах не працюють, в решті міст до 15.00), Чернігівській областях.

Нагадаємо, ще 24 лютого в Укрпошті заявляли, що відділення не працюватимуть через введення воєнного стану в Україні.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.