Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

диверсант

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 28 лютого 2022, 16:15

Патрульні затримали у Львові шістьох диверсантів

диверсант

У Львові патрульні затримали шістьох диверсантів, деякі з них висловлювалися на захист ворога.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Патрульні виявили на одній із вулиць Львова підозрілого чоловіка. Під час перевірки особистих речей, у нього виявили відео однієї із військових частин. Розмову з ним продовжили у відділі поліції.

Ще одну особу виявили в районі стратегічного об'єкту. Щойно побачивши поліцейських, він почав видавати з себе людину з інвалідністю. Потім чоловік спробував схопити зброю патрульних. Він приїхав з північного сходу країни кілька днів тому. Його доставили у відділок поліції.

А неподалік центру у чоловіка виявили штик-ніж від автомата, його передали слідчим.

Також небайдужі викликали патрульних на підозрілих осіб у хостелі. У матері та сина, які приїхали з Криму, маючи свою легенду, виявили карти з позначеними важливими установами міста, щоденні значні перекази грошей, заява з проханням надати російське громадянство та інше. Ще один член цієї родини живе в Росії. Осіб затримали передали відповідним службам.

Додамо, патрульним повідомили, що квартирант постійно спостерігає за комунальним підприємством міста. Виявилося, що це мешканець Криму. У його мобільному виявили кілька російських номерів. Він висловлювався на захист ворога. У нього виявили креслення різних літальних апаратів. Та гроші, які в Україні не визнаються платіжним засобом. Чоловіком займаються відповідальні служби.

Зазначимо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.