Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

борд

Вівторок, 1 березня 2022, 12:50

На кордоні з Польщею встановили борди "Не втікай - Захищай"

борд

Біля автомобільних доріг в напрямку Краківця та Грушева встановили борди з закликами до чоловіків не виїжджати з України та приєднуватися до тероборони.

Про це повідомив кореспондент "Варіантів". 

На автомобільних марштрутах до українсько-польського кордону в напрямку м. Краківець та с. Грушів встановили борди на фоні синьо-жовтого стягу. Ініціативу встановлення бордів проявив приватний підприємець Володимир Пекар.

Він вивісили 19 бордів з гаслами "Не втікай - Захищай", "Це наша земля! Не відступимо!", "Майбутнє України в руках кожного з нас! Підтримуй та вставай в ряди оборони!".

Нагадаємо, сьогодні на західному кордоні продовжують фіксувати черги із легкових авто та пішоходів.

Станом на 28 лютого понад 150 тисяч українців за останні чотири дні потрапили до Польщі через пункти пропуску Львівської області.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.