Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Середа, 2 березня 2022, 09:30

На кордоні з Польщею – черги на 700 авто та 70 пішоходів

черги на кордоні

Сьогодні на західному кордоні черги із легкових авто та пішоходів зафіксували лише на двох пунктах пропуску.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 09:00 год. ранку 2 березня на західному кордоні України накопичення транспортних засобів зафіксували перед пунктами пропуску Смільниця – 400 авто та 0 пішоходів, Шегині – 300 авто та 70 пішоходів, Краківець – 0 авто та 0 пішоходів, Грушів – 0 авто та 0 пішоходів, Рава-Руська – 0 авто та 0 пішоходів, Угринів – 0 авто та 0 пішоходів, Устилуг (Волинська область) – 0 авто та 0 пішоходів, Ягодин (Волинська область) – 0 авто (пропуск пішоходів не здійснюється).

Нагадаємо, через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України.

Польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму,  а Укрзалізниця призначила низку евакуаційних рейсів з Києва до Львова та на захід України.

Станом на 28 лютого понад 150 тисяч українців за останні чотири дні потрапили до Польщі через пункти пропуску Львівської області, а за добу 1 березня кордон з Польщею перетнули більше 60 тисяч українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.