Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Forum Lviv

Середа, 2 березня 2022, 16:05

Підземний паркінг у Forum Lviv можна використовувати як укриття для львів'ян

Forum Lviv

Територія підземного паркінгу торгово-розважального центру використовується як тимчасове укриття для населення.

Про це повідомила прес-служба ТРЦ Forum Lviv.

З 25 лютого територія підземного паркінгу ТРЦ Forum Lviv, що на вул. Під Дубом, 7б, використовується як тимчасове найпростіше укриття для населення.

У ТРЦ наголосили, що приміщення паркінгу:

- не облаштоване та не сертифіковане як укриття для захисту людей;

- не забезпечене запасами продуктів харчування, контейнерами для зберігання продуктів харчування, засобами гігієни, ємностями з питною водою, місцями для сидіння (лежання), достатньою кількістю засобів для надання первинної медичної допомоги, а також достатньою кількістю туалетів та персоналу, необхідного для евакуації населення;

- не забезпечене природною вентиляцією, а примусова вентиляція не зможе працювати при припиненні електропостачання ТРЦ.

"Враховуючи вищезазначене приміщення паркінгу може бути використаним як тимчасове найпростіше укриття населення виключно на період найвищої небезпеки та за умови чіткого дотримання відвідувачами правил поведінки" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, з часу проголошення воєнного стану в Україні у ТРЦ Forum Lviv працюють лише супермаркет "Сільпо" та "Аптека доброго дня". Також у супермаркетах "Сільпо" на касах можна зняти до 6000 гривень готівки.

Додамо, у грудні 2021 року у Львові створили інтерактивну карту укриттів, деякі львівські храми перетворили на офіційні укриття для населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.