Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

біженці

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 4 березня 2022, 11:22

До Польщі прибуло 624 тисячі біженців з України

біженці

З початку російського вторгнення 624 500 біженців з України прибули до Польщі.

Про це повідомило польське видання Dziennik.

З початку російського вторгнення 624 500 біженців з України прибули до Польщі. Вчора, 3 березня, прикордонники Польщі прийняли близько 100 тисяч українців, а сьогодні до на сьомої години ранку − понад 25 тисяч.

"З 24.02 з України до Польщі приїхало 624,5 тисячі осіб. Вчора, 03.03 #funkcjonariuszeSG перевірили 99,2 тисячі подорожуючих з України, сьогодні до 07.00 − 25,2 тисячі" − зазначив польський прикордонник в Twitter.

За даними МЗС, більшість людей, які приїжджають до Польщі, є громадянами України. Серед біженців, які втекли від війни, також громадяни Польщі, Узбекистану, Білорусі, Індії, Нігерії, Алжиру, Марокко, Афганістану, Пакистану, США та Росії.

Нагадаємо, на кордоні з Польщею черги із легкових авто та пішоходів зафіксували лише на двох пунктах пропуску.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.