Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Турка

wikimapia.org

П'ятниця, 4 березня 2022, 15:38

У Турці вшануюють пам'ять загиблого військового

Турка

Сьогодні у Турківській тергромаді оголосили день жалоби з метою вшанування пам'яті загиблого військового Миколи Жданянчина.

Про це повідомила Турківська міська громада.

3 та 4 березня на території Турківської міської громади оголосили днями скорботи для вшанування пам'яті солдата 128 бригади Миколи Жданянчина.

"27 лютого 2022 року при виконанні бойового завдання у війні в районі містечка Васильків Київської області загинув наш земляк Жданянчин Микола Іванович − солдат 128 бригади" − йдеться у повідомленні.

Панахида за загиблим відбулася сьогодні, 4 березня об 11:00 у храмі УГКЦ Петра і Павла у м.Турка. Поховають військового на місцевому кладовищі.

На знак скорботи на території громади приспустять Державний Прапор України на адміністративних будівлях, спорудах органів влади, підприємств, установ та організацій.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.