Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вуличне освітлення

Середа, 9 березня 2022, 12:26

Трускавець відновить нічне вуличне освітлення

вуличне освітлення

З 9 березня у Трускавці відновлять вуличне освітлення в нічний час.

Про це повідомив заступник міського голови Трускавця Олексій Балицький.

Від сьогодні, 9 березня, у Трускавці відновлюють повноцінне вуличне освітлення протягом всієї ночі. Освітлення відновлять для безпеки мешканців та гостей та для полегшення роботи поліції й добровольчих загонів тероборони.

Як йдеться у повідомленні, з 25 лютого по 8 березня вуличне освітлення у Трускавці функціонувало лише до 23.00, і зранку його не вмикали. Заборону вирішили скасувати через те, що у Трускавці перебуває багато біженців, а на території області не ведуться бойові дії.

Нагадаємо, з 27 лютого у Трускавці відкрили санаторії "Кристал" та "Алмаз" для біженців. Тоді як у Східниці заборонили поселяти чоловіків віком від 18 до 60 років в усіх готелях, пансіонатах, санаторіях та приватних садибах.

Зазначимо, на Львівщині комендантська година діє з 22:00 вечора по 06:00 ранку.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.