Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 9 березня 2022, 14:33

Підприємців Львівщини закликають повернутися до звичної праці

Львів

Голова Львівської ОВА Максим Козицький закликав підприємців Львівщини повернутися до звичної роботи.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький в Telegram.

Максим Козицький звернувся до підприємців Львівщини та закликав їх повернутися до звичної роботи.

"Ваші працівники мають отримувати зарплату, а місцеві бюджети − ваші податки та надходження. Бо так само зарплату мають отримувати освітяни та комунальні підприємства. Громади мають жити. Саме тепер Львівщина мусить стати економічною опорою для України" − зазначив Козицький.

Також голова Львівської ОВА закликав підприємців до створення малого та середнього бізнесу. Він зазначив, що наразі держава максимально сприяє малому та середньому бізнесу, знижуючи податки та спрощуючи багато процесів.

Максим Козицький наголосив, що бізнесу варто систематизувати роботу та залучати більше працівників та іноземних партнерів до своєї справи. Як йдеться у повідомленні, Львівська ОВА готова підтримувати підприємців та створити можливі умови для розвитку їхнього бізнесу.

"Працюйте для максимального результату вашого бізнесу, для того, щоб ваші працівники отримували високі зарплати й могли достойно утримувати свої родини. Систематизуйте свою роботу, дослухайтеся до нових ідей, знайдіть іноземних партнерів, пробуйте, пробуйте… не зупиняйтеся, аж поки не зробите! Бо часи змін і тривог − саме ті часи, коли перед інноваціями та бізнесом відкривається найбільше можливостей" − додав Максим Козицький.

Козицький додав, що Міністерство інфраструктури допомагає у релокалізації виробництв зі східних областей на захід України. Зокрема, управлінці безплатно перевозять фабрики та заводи Укрзалізницею, обласні адміністрації сприяють у пошуку приміщень, земельних ділянок та в інших важливих пунктах, аби максимально швидко запустити бізнес на новому місці.

Нагадаємо, в Україні ввели податкові ослаблення для бізнесу на час воєнного стану.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.