Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дистанційне навчання у Львові

Середа, 9 березня 2022, 17:28

Дистанційна школа для 7-11 класів запрацює на Львівщині з понеділка

дистанційне навчання у Львові

З 14 березня у Львівській області запрацює дистанційна школа для учнів-переселенців 7-11 класів.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Дистанційна школа для учнів 7-11 класів розпочне навчання з 14 березня. З 21 березня у школі зможуть навчатися учні 5-6 класів.

За повідомленням, зареєструватися для навчання у дистанційній школі можна за покликом: https://cutt.ly/vAYwLdX.

Для отримання додаткової інформації громадяни можуть звернутися до гарячої лінії за телефоном: 096 014 37 08; 093 547 37 83 (контактна особа – Тетяна Полянчич).

У ЛОДА додають, що в дистанційній школі "Вчитись просто" (ДШ "ВП") викладатимуть усі предмети (інтегровані курси), які передбачені типовими освітніми програмами для закладів загальної середньої освіти. Вчителі перевірятимуть завдання учнів та обліковуватимуть їхні результати. На вимогу рідні та учні можуть отримати витяг з оцінками з електронного журналу для закладу освіти за постійним місцем проживання. 

Додамо, що роботу над дистанційною школою для учнів 7-11 класів розпочав Департамент освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з Центром інноваційних освітніх технологій ІППО НУ ЛП. До роботи в дистанцій школі запрошуються вчителі, що мають відповідний досвід, пройшли навчання щодо організації дистанційного навчання на Moodle, електронно-навчальний ресурс і готові працювати на волонтерських засадах.

Нагадаємо, з 14 березня в області планують розпочати навчальний процес.

Новина створена у межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.