Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВНЗ Львова

Понеділок, 14 березня 2022, 10:30

Львівська ОВА знову проситиме університети Львова поселити переселенців у гуртожитках

ВНЗ Львова

На Львівщині майже закінчилися вільні місця для переселенців, тому Львівська ОВА знову проситиме університети надати свої гуртожитки для переселенців.

Про це сьогодні, 14 березня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Львівська ОВА знову проситиме керівників львівських ВНЗ надати свої гуртожитки для поселення переселенців. Як пояснив Максим Козицький, на Львівщині майже вичерпали запаси вільних місць для переселенців.

"Також зі своєї сторони ми дали задачу ще раз університетам по Львівській області щодо можливості вишуковування додаткових місць для поселення переселенців. Ми знаємо, що дуже багато людей хочуть залишитись на Львівщині і зі своєї сторони ми майже вичерпали запаси таких вільних місць тому ще раз звертаємось до закладів вищих навчальних, також до коледжів і технікумів щодо можливості поселення і переселення таких громадян" − повідомив Максим Козицький.

Раніше Львівська ОДА просила керівників львівських ВНЗ виселити студентів та надати свої гуртожитки для біженців.

Нагадаємо, у Львова немає місця для переселенців, натомість у області залишилися 18-20 тисяч місць.

Додамо, у гуртожитках закладів професійно-технічної освіти, дошкільних закладах, навчально-реабілітаційних центрах та спеціальних школах Львівської області облаштували 35 тисяч місць для українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.