Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

блокпост у Львові

Понеділок, 14 березня 2022, 10:51

Більшість блокпостів Львівщини переведені в режим спостереження − Козицький

блокпост у Львові

На Львівщині блокпости на основних трасах міжнародного значення перевели у режим спостереження.

Про це сьогодні, 14 березня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

На Львівщині блокпости на основних трасах міжнародного значення та міжрайонних трасах перевели у режим спостереження, щоб вони не заважали руху. Також наразі в області працюватимуть над тим, щоб врегулювати блокпости та забезпечити проїзд по дорогах місцевого значення.

"Ми були дуже активними в цьому плані, збудували більше 500 блокпостів − більшість з них зараз переведені в спостережні. Основні траси міжнародного значення, а також міжрайонні траси зараз пости переведені в режим спостереження, вони не заважають руху. Будемо зараз братися до менших доріг місцевого значення щодо розчищення та надання проїзду" − повідомив Максим Козицький.

Нагадаємо, станом на 10 березня на території Львівської області встановили 544 блокпостів, однак їхню кількість планували зменшити у понад 5 разів.

Додамо, раніше Козицький повідомив, що Львівська обласна військова адміністрація визначила 25 основних блок-постів в області, інші будуть реорганізовані задля спрощення руху. 

Міністерство оборони оприлюднило поради безпечного проїзду блокпостів, а мешканців Львівщини закликали самовільно не встановлювати блокпости.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.