Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сільське господарство

Вівторок, 15 березня 2022, 13:16

Аграріїв Львівщини забезпечать пальним

сільське господарство

Міненерго збирає заявки від аграріїв щодо потреби у пальному.

Про це повідомляє Великолюбінська громада Львівського району.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України розпочало приймати заявки від аграріїв для вирішення питання з паливом для посівної кампанії.

"Аграрій подає заявку на пошту, вказуєте конкретний регіон, обов’язково також вказати телефон контактної особи, яка буде постійно на зв’язку.

Наразі вільного палива немає, однак воно буде з’являтися найближчим часом, працівники Міненерго будуть зв’язуватись з Вами за контактним номером і пропонувати придбати пальне. В більшості випадків це буде і скоріш за все, самовивіз" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аграрії Львівщини цього року планують збільшувати виробничі площі. Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА звернувся до Міністерства аграрної політики України із пропозицією розробити механізм, який дозволить передавати аграріям додаткові сільськогосподарські землі, які знаходяться у комунальній власності, без аукціону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.