Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ Forum Lviv

Середа, 16 березня 2022, 09:50

Планета Кіно відновила роботу у ТРЦ Forum Lviv

ТРЦ Forum Lviv

Планета Кіно у тестовому режимі відновила роботу у ТРЦ Forum Lviv.

Про це повідомила пресслужба Планети Кіно.

Планета Кіно у тестовому режимі відновила роботу у ТРЦ Forum Lviv. Наразі ціна за квиток становить 50 грн для дорослих та 30 грн для дітей, а показують сімейні фільми та мультики.

"Що показуємо і що з цінами. Ціна за квиток 50 грн для дорослих та 30 грн для дітей. Показуємо сімейний контент (легкі фільми та мультики), зі зрозумілих усім причин.

На сайті та у додатку ціна встановлена 50 грн, але згодом створимо промокод, щоб була знижка для дітей (його надішлю пізніше). У касі квиток можна купити відразу зі знижкою для дітей за 30 грн" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, підприємців області просять відновити роботу та сплачувати податки.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.