Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

strilky-gromada.gov.ua

Середа, 16 березня 2022, 10:16

У Стрілківській тергромаді виявили випадки незаконного продажу алкоголю

алкоголь

У Стрілківській тергромаді виявили випадки незаконного виготовлення та продажу самогону.

Про це повідомила пресслужба Стрілківської сільської ради.

В одному з сіл Стрілківської тергромади працівники поліції, військовослужбовці та працівники сільської ради виявили випадки незаконного виготовлення та продажу самогону. Виявили та знищили майже 20 літрів самогону. 

Як йдеться у повідомленні, керівництво громади періодично продовжує отримувати скарги про незаконний продаж алкоголю, особливо серед так званих "точок". Керівництво Стрілківської тергромади просить у випадку виявлення випадків продажу алкоголю повідомляти на офіційну Facebook-сторінку, Instagram-сторінку, е-пошту strilkivska@gmail.com або телефонувати за номером 102.

Зазначимо, Самбірська районна військова адміністрація заборонила продаж алкоголю та речовин, вироблених на спиртовій основі на період воєнного стану на всій території Самбірського району.

Нагадаємо, на час дії воєнного стану на території Червоноградського району, Журавненської, Мурованської, Ходорівської ОТГ та Старого Самбора заборонили продаж алкогольних напоїв.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.