Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський Обласний Кардіоцентр

ФБ Львівський Обласний Кардіоцентр

Середа, 16 березня 2022, 11:25

У Львові відкривають філію Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірурхії

Львівський Обласний Кардіоцентр

На базі Львівського обласного кардіологічного центру відкривають філію Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірурхії МОЗ України.

Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак.

У Львові на базі Львівського обласного кардіологічного центру відкривають філію Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірурхії МОЗ України - одного з лідерів медичної галузі України.

"Російська агресія не зупинить порятунок маленьких дитячих сердечок. Діти з вродженими вадами серця мають при потребі отримати термінову хірургічну корецію" - повідомила Микичак.

Нагадаємо, заклади охорони здоров’я призупинили планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження. 

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.