Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шкільний автобус

Середа, 16 березня 2022, 16:28

Козицький експропріює Школярики у львівських громадах

шкільний автобус

Максим Козицький розпорядився вилучити у громад області шкільні автобуси на час дії воєнного стану.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького від 25 лютого 2022 року та в документі начальника департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олега Паски від 11 березня 2022 року, опублікованих на сайті Великолюбінської громади.

Максим Козицьким ще 25 лютого своїм розпорядженням постановив вилучити у громад області шкільні автобуси, що входити у категорію "матеріальних цінностей", і спрямувати їх на оборону та цивільних захист на час дії воєнного стану.

У департаменті освіти та науки Львівської ОВА роз'яснили для керівників органів управління освітою райадміністрацій та територіальних громад порядок залучення шкільних автобусів на час дії воєнного стану.

"Головною підставою для використання шкільних автобусів, починаючи з 25 лютого 2022 року, виступає розпорядження начальника Львівської обласної військової адміністрації від 25.02.2022 №4/0/5-22 ВА.

Цим розпорядженням, зокрема, зобов'язано голів сільських, селищних, міських рад, територіальних громад Львівської області, надавати необхідну допомогу посадовим та службовим особам Львівської обласної військової адміністрації в отриманні матеріальних цінностей. Відпуск матеріальних цінностей здійснювати на підставі цього розпорядження на безоплатній основі" – йдеться у документі.

У департаменті освіти та науки наголосили, що забезпечують щоденну  координацію роботи щодо забезпечення щоденного скерування шкільних автобусів за місцем призначення в установлений час та згідно з графіком залучення шкільних автобусів відповідних територій.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан. Тоді ж голову Львівської ОДА Максима Козицького призначили начальником Львівської обласної військової адміністрації, яка діятиме в умовах воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.