Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 17 березня 2022, 12:12

У Львові доступні безплатні курси з української мови для переселенців

Львів

Курси з вивчення української мови онлайн доступні безплатно на освітній платформі Є-мова.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У Львові доступні безплатні курси з української мови для переселенців. Проєкт Курсів стартував ще у 2013 році у різних містах України під гаслом "Навчи друзів розмовляти українською". 

"Курси з вивчення української мови онлайн є на освітній платформі Є-мова. Також, є ще на такому ресурсі Відкритий мінікурс з української мови на SWEET.TV. Доступ відкритий та безоплатний", — повідомила координаторка проєкту "Безкоштовні курси з української мови для переселенців у м. Львові" Марія Цимбалюк.

Як розповіла Марія Цимбалюк, зараз найважливіше, щоб всі люди, які вимушено покинули свої домівки, втікаючи через війну, отримали необхідну допомогу, дах над головою та спокій. 

"Саме на це я і мої знайомі волонтери спрямовуємо свої сили. А вивчати українську мову  завжди є можливість. Було б бажання. А ще є такий ресурс, як "Librarius", де є 55 000 книжок. Вибирайте, завантажуйте і читайте українською", – додала Марія Цимбалюк.

Нагадаємо, вимушено переміщені українці можуть безплатно доїхати до потрібних локацій у Львові та в області.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.