Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Заборона продажу алкоголю

google.com

Понеділок, 21 березня 2022, 11:36

В Стрию заборонили продаж пива

Заборона продажу алкоголю

Стрийська міськрада з 20 березня  заборонила продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових закладами торгівлі та громадського харчування усіх форм власності. 

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Олега Канівця від 20 березня "Про заробону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Стрийської міської територіальної громади на період дії воєнного стану". 

"Враховуючи численні звернення мешканців нашої громади, провівши консультації із головою Львівської ОВА Максимом Козицьким, міський голова Стрия Олег Канівець підписав нове розпорядження щодо заборони реалізації алкоголю на території Стрийської ТГ", — повідомили у пресслужбі міськради. 

Заборону на продаж слабоалкогольних та алкогольних напоїв контролюватиме Стриське районне управління поліції. 

Попередньо Рада оборони Стрийської тергромади також заборонила продаж алкогольних напоїв з 20.00 до 08.00 щоденно.

Попередньо Козицький заборонив продавати алкогольні напої на Львівщині з 21:00 до 10:00. Заборона діятиме до завершення періоду воєнного стану. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.