Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

"Барком-Кажани"

kazhany.lviv.ua

Вівторок, 22 березня 2022, 11:42

Українські волейболісти гратимуть у польській ПлюсЛізі 2022-2023

"Барком-Кажани"

Наглядова рада Polska Liga Siatkówki S.A. підтвердила учать української волейбольної команди "Барком-Кажани" в ПлюсЛізі з сезону 2022/23.

Президент ВК "Барком-Кажани" Олег Баран підтвердив бажання української команди взяти участь в ПлюсЛізі.

"Звичайно, ми переживаємо за все, що відбувається в Україні, але ми дивимося в майбутнє і сподіваємося, що ця війна закінчиться і люди повернуться до нормального життя. До того, що завжди радує нас, а отже, і до спорту. Ми зворушені тим, що Польща так сильно підтримує і симпатизує Україні. І робить це всіляко і в усіх галузях. Щодня ми бачимо допомогу від Польщі, від простих людей, які вітають наших громадян у своїх власних домівках. Ми дуже вдячні за це" – зазначив він у коментарі виданню Tv.pls.pl.

Баран вказав на те, що команда, як і раніше, прагне увійти у фазу плей-офф турнірі. Він запевнив, що "Барком Кажани" покажуть бойовий дух команди. 

Він запевнив, що бойовий дух команди підсилено нападом Росії на Україну.

"Я думаю, що раніше ми цього духу не відчували, і в ситуації, в якій ми опинилися, ми знаємо, що можемо бути дуже сміливими. Я вірю, що цей український дух у майбутньому втілиться в усіх сферах життя, у тому числі й у спорті" – розповів Баран.

За участі українців у турнірі Польської волейбольної ліги будуть виступати 16 команд.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року ВК "Барком-Кажани" та представники польської ПлюсЛіги підписали у Львові лист про наміри, який засвідчив участь клубу у сезоні 2022/2023.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.