Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

Середа, 23 березня 2022, 10:44

На Львівщині рекомендують відновити роботу дитячих садочків

дитячий садочок

З 23 березня закладам дошкільної освіти у Львівській області рекомендують відновити освітній процес.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

Департамент освіти та науки Львівської ОВА рекомендує з 23 березня відновити освітній процес в закладах дошкільної освіти та в дошкільних підрозділах області, враховуючи можливості, безпечні умови та запити батьків.

Зокрема, форму організації освітнього процесу кожен заклад має вибрати самостійно з трьох варіантів: очна, дистанційна, змішана. Відповідного листа вже скерували керівникам відділів освіти територіальних громад області.

Також діти з числа внутрішньо переміщених осіб чи діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, мають право на першочергове зарахування до закладів дошкільної освіти.

До заяви про зарахування дитини до закладу дошкільної освіти подається:

- заява одного із батьків:

- копія свідоцтва про народження дитини;

- медична довідка разом з висновком про те, що дитина може відвідувати заклад дошкільної освіти.

Нагадаємо, з 14 березня у школах Львівської області розпочали навчальний процес. У Львові відновили навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Щодо дитячих садочків, то приміщення деяких з них використовують для потреб переселенців, однак у місті планували частково відновити їхню роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.