Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе у Львові

Понеділок, 28 березня 2022, 13:55

На Львівщині відновили роботу майже 70% кафе та ресторанів

кафе у Львові

У Львові та області попри воєнний стан 69% кафе та ресторанів відновили свою роботу.

Про це повідомляє Асоціація рітейлерів України на своїй сторінці у Фейсбуці.

За даними дослідження, проведеного компанією з автоматизації закладів Poster, станом на 19 березня частка відкритих закладів харчування зросла з 14% у перші дні війни до 38%.

"Наприкінці лютого у країні працювало лише 14% закладів у порівнянні з довоєнним показником 20 лютого. З початку березня тенденція змінюється: ресторатори потрохи повертаються до роботи навіть попри воєнний стан" – повідомили у компанії Poster.

Станом на 19 березня в Україні працює 38% кафе та ресторанів, найбільшу кількість відкритих закладів зафіксували у регіонах у Закарпатській області – 84%, у Чернівецькій – 77%, у Тернопільській – 73%, у Хмельницькій – 75%, в Івано-Франківській – 72%, у Львівській – 69%.

Натомість у Київській області відкрито тільки 16% закладів, у Києві – 18%, у Чернігівській області – працює лише 1%, у Луганській — жодного.

Зазначимо, результати дослідження ґрунтуються на даних понад 9000 закладів-клієнтів компанії в Україні.

Додамо, станом на 24 березня у Львові працюють 75% підприємств, закладів харчування та магазинів. Львів, як раніше заявляв міський голова Львова Андрій Садовий, за два тижні війни прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.