Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Трускавець

Вівторок, 5 квітня 2022, 16:55

На території Трускавецької ОТГ збудують сільзавод

Трускавець

Потужність Модрицького сільзаводу становитиме 100 тисяч тонн солі в рік.

Про це повідомила пресслужба Трускавецької міської ради.

Вчора, 4 квітня, на позачерговій сесії Трускавецької міської ради депутати прийняли рішення про розміщення підприємства з виробництва харчової солі "Екстра" ТОВ "Укрінвестсистем" в селі Модричі.

Йдеться про будівництво сільзаводу, який після освоєння мільйонних інвестицій продукував би 100 тисяч тонн харчової солі щороку та дозволив працевлаштувати більше сотні людей.

Як зазначив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, спорудження Модрицького сільзаводу "Екстра" планувалося ще до початку війни.

Крім цього, до Трускавецької МТГ перенесуть виробництво молочної продукції з Кривого Рогу – на базі молокозаводу "Карпатські луки". Ще один проект – IT-кластер, чимало спеціалістів цієї галузі вже переїхало до Трускавця.

Нагадаємо, станом на 24 березня близько 20 підприємств з областей, де зараз ведуться військові дії або наближених до них, переїхали на територію Львівщини. Також у Львові працюють 75% підприємств, закладів харчування та магазинів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.