Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛНУ ім. Івана Франка

Вівторок, 5 квітня 2022, 13:10

Львівський університет перерахує дводенну зарплату своїх працівників на підтримку ЗСУ

ЛНУ ім. Івана Франка

Працівники ЛНУ ім. І. Франка виступили з ініціативою перерахувати свій дводенний заробіток на підтримку Збройних сил України.

Про це повідомляє пресцентр Львівського національного університету імені Івана Франка.

Вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка ще 30 березня виступила з підтримкою ініціативи перерахунку дводенного заробітку працівників університету на підтримку Збройних сил України.

Кошти перерахують на підставі заяв працівників про згоду, бланк заяви доступний за посиланням.

"Ця благодійна ініціатива може бути зреалізована виключно на підставі заяви працівника. Відповідно до чинного законодавства, перерахунок дводенного заробітку, який не має належного оформлення, може бути розцінений як виплата заробітної плати не у повному обсязі.

Перерахунок дводенного заробітку працівників Університету на підтримку Збройних сил України є консолідованим внеском у перемогу нашої держави, тож долучитися до спільної підтримки наших військових може кожен охочий працівник Львівського університету" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.