Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Середа, 6 квітня 2022, 14:28

На Львівщину переїхали майже 50 підприємств з інших регіонів України

промисловість Львівщини

Станом на 5 квітня 48 релокованих підприємств завершили переїзд на територію  області.

Про це повідомила персслужба Львівської ОВА.

Станом на 5 квітня на територію Львівської області вже переїхали 48 підприємств з інших областей.

"Евакуювали вже 48 підприємств. Важливою частиною релокації є перевезення працівників компаній – фахівців своєї справи, без яких функціонування виробництва, а отже і збереження робочих місць, стає неможливим. Спільно з нашими територіальними громадами та місцевими підприємцями нам вдалося налагодити цей процес" – зазначив керівник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

За його словами, серед релокованих компаній переважають підприємства харчової, хімічної, легкої, меблевої промисловості та деревообробки. Також це компанії у галузях будівництва, машинобудування, металообробки.

Загалом відділ інвестиційної політики Львівської ОВА опрацював майже 300 заявок на переїзд від підприємців.

Нагадаємо, станом на 24 березня близько 20 підприємств з областей, де зараз ведуться військові дії або наближених до них, переїхали на територію Львівщини. Також у Львові працюють 75% підприємств, закладів харчування та магазинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.