Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 6 квітня 2022, 15:50

Козицький шукатиме російських резидентів на підприємствах рідного няня

Максим Козицький

Максим Козицький створив робочу групу, яка шукатиме на території Львівщини майно РФ та її представників.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №52/22 від 6 квітня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився створити міжвідомчу робочу групу, яка шукатиме на території Львівської області об'єкти, право власності на які належить Російській Федерації та її резидентам.

"Створити міжвідомчу робочу групу щодо здійснення на території Львівської області заходів спрямованих на виявлення об'єктів права власності країни агресора – Російської Федерації та її резидентів, зокрема, недопущення здійснення фінансово-господарських операцій з юридичними особами – резидентами Російської Федерації" – йдеться у розпорядженні.

Головою цієї групи Козицький призначив свого першого заступника Андрія Годика, а до її складу включили представників від: Бюро економічної безпеки, Львівської регіональної митниці, Львівської залізниці, Нацполіції у Львівській області, Львівського обласного центру комплектування та соцпідтримки, Західного міжрегіонального територіального управління АРМА з місцеперебуванням у Львові.  

Нагадаємо, що 1 квітня Верховна Рада схвалила закон про вилучення на користь держави майна росіян та колаборантів. Все націоналізоване майно спрямують в рахунок "майбутньої репарації на користь України, яка зазнала агресії з боку Російської Федерації".

Нагадаємо, що родина Козицьких має спільний бізнес (MND Ukraine a.s.) з чеським мільярдером Карелом Комареком, який співпрацював з російським Газпромом в Європі та росії (підземне сховище газу у Домборжице).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.