Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 19 квітня 2022, 17:55

Родинам загиблих воїнів нададуть одноразову допомогу від Козицького

Максим Козицький

Родини, близькі яких загинули під час проведення операції Об'єднаних сил, отримають допомогу з обласного бюджету Львівщини.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №31/0/5-22ВА від 18 квітня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити 1,2 млн грн з обласного бюджету для одноразової допомоги родинам, родичі яких загинули під час проведення операції Об'єднаних сил.

"З метою використання бюджетних коштів за Комплексною програмою соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців, добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2022 рік зобов'язую виділити департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації кошти в сумі 1 200 000 гривень для надання та виплати одноразової адресної допомоги родинам, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції (операції Об'єднаних сил)" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, для того, щоб виділити ці кошти на ту ж суму зменшили обсяг резервного фонду обласного бюджету.

Козицький доручив департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА забезпечити цільове використання коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.