Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 21 квітня 2022, 10:56

У Львові демонтували незаконний заклад на проспекті Чорновола

Львів

У місті демонтували самобуд на просп. Чорновола, 2, судова справа щодо якого тривала понад 10 років.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У місті на рішення суду демонтували незаконну конструкцію закладу "Когут", що на просп. Чорновола, 2. 

"Історія знесення самочинного будівництва на просп. Чорновола, 2 тривала понад 10 років та супроводжувалась безліччю судових процесів. Спершу, скасоване рішення Господарського суду на підставі якого ТЗОВ "Гурман" зареєструвало право власності на 80,3 кв.м на нежитлову будівлю на просп. Чорновола, 2. Це рішення підтримано і апеляційною, і касаційною інстанціями.

Однак, навіть під час розгляду цієї справи, ТзОВ "Гурман" неодноразово відчужували це майно, аби змінювати власника та затягувати розгляд справи. Однак, нарешті Львівський апеляційний господарський суд підтримав рішення Господарського суду у Львівській області за позовом Львівської міської ради про демонтаж самочинного будівництва" – наголосила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гурман" зареєстроване з 1998 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, надання послуг мобільного харчування, агентствами нерухомості. Власниками фірми є львів'янки Наталія Сліпченко та Наталія Митурак.

Сліпченко пов'язана із 16 компанієми, серед них: обслуговуючий кооператив "Садово-дачне товариство "Світанок", благодійна організація "Рідна Галичина" та дві будфірми "Інвестиційна Компанія "Профіт" і "ДЮК ЛТД".

Натомість Наталії Митурак належала київська будфірма "Буд Інвест Капітал", якою тепер володіє львів'янка Уляна Хлібкевич.

Додамо, Господарський суд розпочав розглядати цю справу у вересні 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.