Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальники Львова

П'ятниця, 22 квітня 2022, 12:01

Львівські комунальники виконуватимуть функції пса Патрона

комунальники Львова

Для працівників комунальних закладів Львова організували протимінні навчання.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У місті благодійна організація The HALO trust провела для працівників Шевченківської адміністрації та підпорядкованих львівських комунальних підприємств й вимушених переселенців тренінг про першочергові заходи у разі виявлення потенційного вибухонебезпечного предмета.

"Бути пильними й уважними – тепер не просто гарна риса, але й наш обов'язок. Не забуваймо про заходи безпеки щодо вибухових предметів" – наголосила керуюча справами виконкому Наталія Алєксєєва.

За словами представника The HALO trust Іллі Перехрестова, неважливо, яка область проживання: під загрозою є кожна людина, яка знаходиться в Україні.

"Тому неважливо, чи відбуваються бойові дії в певному регіоні, чи ні. Зрештою, в нас іще й залишилося чимало вибухових предметів від часів Другої світової війни. Тому важливо бути завжди обачними" – додав Перехрестов.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.