Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Вівторок, 26 квітня 2022, 15:17

У Дрогобичі відновили виготовлення картки, яка дозволяє отримати знижку на проїзд у транспорті

Дрогобич

У місті відновлено процес виготовлення картки дрогобичанина.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Дрогобичі відновили процес виготовлення картки дрогобичанина – банківської картки, яка гарантує кожному власнику знижку на проїзд у громадському транспорті у розмірі трьох гривень, а пільговим категоріям громадян – по двадцять безкоштовних проїздів у громадському транспорті щомісяця.

"Безумовно, що картка дрогобичанина – це успішний проект для міста. Однак є внутрішні процеси, які досить складні. До реалізації цього проекту залучено чотири сторони. Через певні технічні труднощі в однієї зі сторін, виникла проблема з виготовленням карток. Однак, завдяки консолідованій співпраці та щоденній роботі фахівців відділу інформаційних технологій, аналізу та цифровізації, нам вдалося усунути всі перепони і відновити належну роботу проекту" – пояснив начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Дрогобицької міськради Зеновій Квасній.

Для того, щоб отримати картку дрогобичанина потрібно звернутись у будь-яке відділення Ощадбанку з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Після виготовлення карток дрогобичанина управління соціального захисту населення формує нарахування компенсацій за безкоштовні проїзди для пільгових категорій громадян у громадському транспорті.

Право на 20 безкоштовних проїздів в місяць мають пенсіонери за віком, особи з інвалідністю ІІІ групи, особи, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.