Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 27 квітня 2022, 12:50

У трьох інтернатах Львівщини розмістять пацієнтів з Слов'янська

Львівщина

На час воєнного стану у трьох психоневрологічних інтернатах Львівщини проживатимуть пацієнти інтернату зі Слов'янська.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №73/22 від 26 квітня 2022 року.

Максим Козицький своїм розпорядженням постановив розмістити на час дії воєнного стану в Україні у Поповицькому, Лешківському та Грушківському психоневрологічних інтернатах евакуйових пацієнтів Слов’янського психоневрологічного інтернату.

"Розмістити евакуйованих осіб з комунальної установи "Слов’янський психоневрологічний інтернат" для тимчасового проживання на території Львівської області у комунальному закладі ЛОР "Поповицький психоневрологічний інтернат", комунальному закладі ЛОР "Лешківський психоневрологічний інтернат", комунальному закладі ЛОР "Грушківський психоневрологічний інтернат" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, у Грушківському психоневрологічному інтернаті, що у селі Якторів Львівського району, розмістять 59 осіб, у Лешківському психоневрологічному інтернаті (с. Лешків Червоноградського району) – 20 осіб, у Поповицькому психоневрологічному інтернаті (с. Поповичі Яворівського району) – 26 осіб.

Директорів Поповицького, Лешківського та Грушківського психоневрологічних інтернатів зобов'язали створити належні умови для тимчасового проживання евакуйованих осіб, забезпечити їх харчуванням та медикаментами.

Нагадаємо, раніше у колишньому дитячому санаторії в Журавно розмістили дітей-сиріт із Запоріжжя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.